Создать PDF Рекомендовать Печать

Чому тростинний нерафінований цукор забарвлює воду?

Автор:
Оксана, г. Киев
Дата додавання:
П'ятниця, 14 жовтня 2011
Переглядів:
1780

Відповідь

Доброго дня, шановний покупцю!

Властивість тростинного нерафінованого цукру втрачати колір при розчиненні обумовлено особливостями технології виробництва даного продукту.
Тростинний цукор ТМ "Сладов" виготовляється шляхом кристалізації патоки, одержуваної з соку цукрової тростини. Ріст кристалів сахарози з патоки починається навколо маленької частинки сахарози. Так як сахароза має щільну кристалічну структуру, то більша частина тростинної патоки не може закріпитися всередині кристала, а лише в його мікротріщинах. Оскільки зовнішня частина кристалів має більше мікротріщин, то переважна кількість тростинної патоки закріплюється саме там. І відповідно, при розчиненні кристали тростинного нерафінованого цукру, в першу чергу, втрачають патоку і знебарвлюються, а розчин - фарбується.

Эксперт

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти