Десерт із яблук

jabloki_na_palochkeЦей десерт не вимагає особливих кухарських навичок. А головне - занурить вас в атмосферу барвистого осіннього ярмарку в європейському містечку!

 



Інгредієнти:
Яблука - 6 шт.
Рослинна олія - 1 ч.л.
Горіхова крихта - 12 ст.л.
Дерев'яні палички - 6 шт.
Для карамелі:
Тростинний цукор Демерара ТМ «Сладов» - 250 г
Вершки - 200 мл
Вершкове масло - 50 г
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

1. Яблука ретельно вимиваємо, видаляємо живці і встромляємо в кожне паличку.

2. Для карамелі змішуємо коричневий цукор Демерара ТМ «Сладов» і вершки, варимо на повільному вогні, постійно помішуючи, до коричневого кольору. Вже на цьому етапі Ви відчуєте аромат тростинної патоки, який збережеться і в готовому десерті.

3. Знімаємо масу з вогню. Додаємо масло, перемішуємо і трохи охолоджуємо.

4. По черзі опускаємо яблука в вершкову масу, щоб вони рівномірно вкрилися карамеллю. Неперевершено хрустка структура кристалів тростинного цукру Демерара додасть карамелі вишуканості, а фруктам - ніжності.

5. Деко вистеляємо пергаментом, змащуємо рослинним маслом. Викладаємо яблука паличками вгору, даємо карамелі трохи застигнути.

6. Горіхову крихту всипаємо в глибоку миску. Коли карамель на яблуках стане липкою (але не рідкою!) обвалюємо їх в горіхах. Знову викладаємо десерт на деко паличками вгору і залишаємо до повного застигання карамелі.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти