Фруктово-ягідний десерт

fruktovo-jagodnyj_desertПо-справжньому літній десерт, який не вимагає випікання...

 

 

 


Інгредієнти:
Пісочне печиво - 150 г
Натуральний йогурт - 500 мл
Ягоди (свіжі або заморожені) - 250 г
Фрукти (банани, манго, груші) - 250 г
Вершкове масло - 60 г
Желатин - 1 ст.л.
Вершки (жирні) - 200 мл
М'ята - для прикраси
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Печиво подрібнюємо в крихту. Додаємо до нього розтоплене вершкове масло і гарненько перемішуємо. Викладаємо його на дно форми, застелене пергаментним папером. Гарненько розрівнюємо і притромбовуємо.

2. Ягоди і фрукти ріжемо на шматочки, засипаємо їх у блендер. Туди ж засипаємо тростинний цукор ТМ «Сладов», заливаємо натуральний йогурт. Не сильно збиваємо в блендері і засипаємо в масу желатин. Перемішуємо і чекаємо кілька хвилин, поки маса трохи схопиться. У цей час збиваємо вершки в пишну піну і додаємо в майбутній десерт.

3. Заливаємо масу у формочку з печивом і відправляємо в холодильник на кілька годин.

4. Перед подачею до столу прикрашаємо скибочками фруктів, ягід і листочками м'яти.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти