Горіхова помадка

orehovaja_pomadkamaster-Class-ukrЦе дуже смачний десерт, схожий на домашнє печиво. Тільки без борошна і з більш корисним, тростинним цукром...

 

 

Інгредієнти:
Мигдаль - 250 г
Молоко - 400 мл
Вершкове масло - 2 ст.л.
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

orehovaja_pomadka-11. Мигдаль подрібнюємо в кавомолці або за допомогою товкачки.

 

 


orehovaja_pomadka-22. Всі інгредієнти горіхової помадки змішуємо в каструлі і ставимо на великий вогонь. Доводимо до кипіння.

Порада! Використовуючи коричневий тростинний цукор Демерара ТМ "Сладов", Ви не тільки додасте Вашому десерту екзотичні ароматні і смакові нотки, а й доповните його рядом вітамінів і корисних мінералів!

orehovaja_pomadka-33. Як тільки суміш закипить, зменшуємо вогонь до середнього. Але так, щоб суміш кипіла. І варимо 15 хвилин.

 

 


orehovaja_pomadka-44. Спочатку, поки суміш ще рідка, її потрібно помішувати рідко. Потім, по ходу загустіння, помішувати слід часто, щоб вона не прилипла до дна каструлі і не почала пригорати.

 


orehovaja_pomadka-55. Як тільки суміш стане настільки густою, що стане відлипати від дна - вимикаємо вогонь, а саму суміш переливаємо в змащене маслом деко. Розрівнюємо поверхню і за бажанням прикрашаємо половинками мигдалю. Залишаємо помадку остигати, потім нарізаємо на шматочки і подаємо до столу.


Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти