Карамелізовані апельсини

karamelizovannyje_apelsinyЦе неймовірно смачний десерт, який зберігається дуже довго. Приготувавши всього раз, можна до кожного чаювання подавати скибочки солодких карамелізованих апельсинів

 


Інгредієнти:
Апельсини середнього розміру - 1 кг
Вода - 100 мл
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Фрукти промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо апельсини кружечками завтовшки по 0,5 см.

2. На дно сотейника висипаємо шар тростинного цукру ТМ «Сладов» і викладаємо шар апельсинів. Потім робимо другий шар з коричневого цукру і апельсинів. Зверху засипаємо останній шар тростинного цукру.

3. Вміст сковороди заливаємо водою, ставимо на слабкий вогонь і томимо під кришкою близько 2 годин. При необхідності підливаємо ще трохи води.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти