Кавова панна-котта

kofejnaja_panna_kottaПанна котта - це відомий десерт родом з Північної Італії. І в даному рецепті ми пропонуємо Вам спробувати один з кращих варіантів даних ласощів - Кавову Панна Котту!

 


Інгредієнти:
Молоко - 150 мл
Сметана або вершки (жирні) - 200 мл
Розчинна кава - 2 ч.л.
Жовток - 1 шт.
Желатин - 20 г
Ванільний цукор - 1 ч.л.
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Желатин розводимо в 1 ст.л. води і залишаємо набухати.

2. У каструльці змішуємо молоко з розчинною кавою, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

3. Жовток змішуємо з тростинним цукром ТМ «Сладов» і збиваємо блендером.

4. У каструлю з гарячим молоком поступово вводимо яєчно-цукрову суміш і ставимо на слабкий вогонь. Прогріваємо її, не доводячи до кипіння і постійно помішуємо. Як тільки суміш почне гуснути, знімаємо її з вогню і розмішуємо в ній желатин.

5. Як тільки майбутній десерт охолоне, вливаємо в суміш сметану або вершки і гарненько перемішуємо. Розливаємо по формах або чашках і відправляємо в холод мінімум на 3 години.

6. Перед подачею до столу формочки з Панна Коттою занурюємо в гарячу воду на півхвилини, щоб десерт легко відстав від формочки. Перекладаємо його в тарілку для подачі, за бажанням можна прикрасити тертим шоколадом, цедрою апельсина або какао порошком.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти