Мигдальний десерт

mindalnyj_desertАбсолютно незвичайне частування, яке дивовижно підійде і для вшанування гостей, і для пригощання домочадців. Цей десерт не вимагає випічки!

 

 


Інгредієнти:
Мигдаль - 250 г
Фісташки - 50 г
Вершки 10% - 150 мл
Вершкове масло - 75 г
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Кілька горішків мигдалю відкладаємо для прикраси, інші подрібнюємо в кавомолці. У каструльці розтоплюємо вершкове масло. Потім поступово додаємо в каструльку подрібнений мигдаль, тростинний цукор ТМ «Сладов» і вершки. На маленькому вогні прогріваємо суміш, постійно помішуючи, 10-15 хвилин. Потім збільшуємо вогонь і нагріваємо суміш поки вона не потемніє.

2. Суміш переливаємо в низьку тарілку або блюдо сервіровки, розрівнюємо поверхню. Зверху прикрашаємо нарізаними пластинами мигдалем і фісташками. Залишаємо на 1-2 години для повного застигання. Потім нарізаємо квадратами або ромбами і подаємо до столу.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти