Освіжаюче сорбе

sorbetСорбе - це освіжаючий заморожений десерт, приготований з цукрового сиропу і фруктового соку. До нього при бажанні можна додавати алкоголь (вино, шампанське), фруктове пюре, м'яту і т.д. Але найголовніше - це знати рецепт приготування простого літнього сорбе...

 

Інгредієнти:
Апельсиновий сік - 0,5 л 
Свіжовіджатий лимонний сік - з 1 лимона
Вода - 100 мл
Корінь імбиру - 30 г
Кориця - 1 палочка
Малина, скибочки апельсина або будь-які інші фрукти/ягоди - для прикраси
Sugar-golden-granulated-350x750full

Як приготувати:

1. Готуємо цукровий сироп. Для цього доводимо до кипіння воду, додаємо в неї нерафінований тростинний цукор Golden Granulated ТМ "Сладов", корінь імбиру і паличку кориці. Проварюємо хвилин 20-25 на слабкому вогні.

2. Сироп охолоджуємо, витягаємо з нього корицю та імбир.

3. Коли сироп охолоне повністю, змішуємо його з апельсиновим і лимонним соками. Отриману суміш переливаємо в пластиковий контейнер так, щоб вона займала не більше 2/3 ємності.

4. Щільно закриваємо кришкою і відправляємо в морозильну камеру на 4 години.

Порада! Для того, щоб заморожування відбувалося рівномірно і не утворювалися великі кристали льоду, кожні 20-30 хвилин майбутній сорбе необхідно діставати з морозилки і ретельно перемішувати за допомогою вінчика.

5. Перед подачею до столу сорбе скачуємо до кульки за допомогою глибокої ложки і прикрашаємо ягодами малини і скибочкою апельсина.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти