Панна Котта

panna-kottaІталійські десерти вражають своєю ніжністю і неймовірним смаком. Ви напевно знаєте Тірамісу - найпопулярніший італійський десерт, який тане в роті, даруючи неймовірну насолоду... ТМ "Сладов" пропонує Вашій увазі інший, але не менш божественний десерт, іменований "Панна Котта"...


Інгредієнти:
Вершки (35 % жирності) - 500 мл
Ваніль - 1 стручок
Желатин - 2 листки
Для прикраси:
Свіжі ягоди
Ягідний сироп
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Желатин заливаємо водою і даємо йому набрякнути.

2. У каструлю заливаємо вершки. Стручок ванілі розрізаємо навпіл і відправляємо в каструлю разом із зернятками. Додаємо тростинний цукор Golden Granulated ТМ "Сладов" і ставимо каструлю на великий вогонь. Доводимо до кипіння і проварюємо 15 хвилин.

3. Каструлю знімаємо з вогню і витягаємо з неї стручок ванілі. Додаємо желатин і помішуємо до його повного розчинення.

4. Розливаємо десерт по формочках і відправляємо в холод мінімум на 3 години.

5. Перед подачею до столу формочку на кілька секунд опускаємо в гарячу воду і перевертаємо на тарілку. Панна Котту поливаємо ягідним сиропом і прикрашаємо свіжими ягодами.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти