Полуничний торт

klubnichnyj_tortСправжні літні ласощі, які приготувати воістину легко! Випікання в духовці не потрібне!

 

 


Інгредієнти:
Свіжа полуниця - 250 г
Пісочне печиво - 150 г
Какао - 1 ст.л.
Полуничний йогурт - 300 г
М'який сир - 200 г
Вершкове масло (топлене) - 60 г
Вершки - 100 мл
Молоко - 50 мл
Желатин - 2 ст.л.
Скибочки полуниці і тертий шоколад - для прикраси
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Роз'ємну форму діаметром 19 см застеляємо пергаментним папером.

2. Печиво розминаємо в крихту і додаємо в нього какао. Перемішуємо. Потім частинами додаємо вершкове масло і гарненько розмішуємо до отримання однорідної маси. Отримане тісто укладаємо на дно форми і розрівнюємо, гарненько притромбовуючи. Відправляємо форму з тістом в холодильник.

3. У гарячому молоці (приблизно 90 С) розчиняємо желатин і охолоджуємо до кімнатної температури.

4. У мисочку відправляємо сир, йогурт і тростинний цукор ТМ «Сладов». Блендером перемішуємо всю масу поки цукор не розчиниться. Полуницю нарізаємо шматочками і додаємо в масу, перемішуємо. Потім тоненьким струменем вливаємо желатин, постійно помішуючи. Перемішуємо масу до однорідності і прибираємо в холодильник для застигання на півгодини.

5. Вершки збиваємо в пишну піну. Дістаємо з холодильника полуничне желе, перемішуємо його зі збитими вершками і вкладаємо в формочку з печивом. Торт прибираємо в холодильник на 8-10 годин.

6. Перед подачею до столу полуничний торт прикрашаємо скибочками полуниці і посипаємо тертим шоколадом.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти