Полуниця з бальзамічним оцтом і маскарпоне

strawberryУ цьому десерті головну роль грає маринована в бальзамічному оцті полуниця. А маскарпоне - це лише фон. Отриманий десерт здивує Вас фантастичним ароматом, кисло-солодким смаком, і, головне, низькою калорійністю - всього 104 ккал...



Інгредієнти:
Свіжа полуниця – 750 г
Тростиннийй цукор Golden Granulated – 0,3 склянки
Сир маскарпоне – 125 г
Бальзамічний оцет – 2 ст.л.
Листя м'яти – для прикраси
Sugar-golden-granulated-350x750full

Як приготувати:

1. Обполіскуємо полуницю, підсушуємо її паперовим полотенечком і акуратно видаляємо зелені хвостики.

Порада! Краще використовувати полуницю середнього розміру, щоб ягоди залишилися цілими. Якщо ж у Вас велика полуниця, то краще розрізати ягоди навпіл

2. У підготовлену скляну вазу викладаємо полуницю і посипаємо її тростинним цукром. Струшуємо вазочку, щоб перемішати вміст, і залишаємо її на 2 години.

3. Полуницю з цукром поливаємо оцтом і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

4. Викладаємо суницю в красиві неглибокі келихи, збризкуємо сиропом, зверху викладаємо збитий маскарпоне і прикрашаємо листочком м'яти. 

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти