Шоколадний пудинг

chocolate_pudding1Хочете порадувати Ваших домашніх ласунів? Приготуйте для них шоколадний пудинг за класичним рецептом, приготування якого займає кілька хвилин, але задоволення від нього на весь день...

 


Інгредієнти:
Темний шоколад – 200 г (2 плитки)
Молочний шоколад – 100 г (1 плитка)
Цукор тростинний Демерара – 0,5 склянки
Яйця – 4 шт.
Вершкове масло – за смаком
Збиті вершки – за смаком
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

1. Розігріваємо духовку до 180 С і розтоплюємо темний шоколад на водяній бані (дві форми для запікання, більша з яких наповнена окропом, а менша поставлена ​​в цю воду і служить для приготування їжі, в даному випадку - для рівномірного розтоплення шоколаду).

2. Змащуємо розтопленим вершковим маслом чотири форми для випікання по 200 мл кожна. Засипаємо в них по 0,5 чайні ложки цукру і розподіляємо по поверхні. Ламаємо молочний шоколад на невеликі шматочки і розподіляємо за формами.

3. Збиваємо яєчні жовтки з цукром, що залишився, міксером або блендером близько 3 хвилин до стану крему. Обполіскуємо міксер і збиваємо окремо білки в міцну піну.

4. Викладаємо розтоплений шоколад у жовткову масу, потім додаємо білки. Акуратно перемішуємо, щоб залишилася структура збитих білків. Розкладаємо масу по формах і випікаємо 15-20 хвилин до підняття пудингу. Перед подачею до столу пудинг охолоджуємо і прикрашаємо збитими вершками.

Порада! Також шоколадний пудинг можна прикрасити вершковим морозивом, свіжою полуницею, листочком м'яти або шоколадною стружкою і т.д.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти