Які переваги органічного тростинного цукру?

Какие преимущества органического тростникового сахараПри помірному споживанні цукор є частиною здорової дієти. Який же цукор обрати для того, щоб побалувати себе солодощами? Адже зараз на полицях супермаркетів представлений не тільки цукор-рафінад або звичайний білий цукор-пісок, а й тростинний цукор, вироблений за стандартами органічного виробництва...


Насолоджуючись смаком солодощів!

Який вибрати цукор, щоб його споживання було безпечним? Чи варто розглядати альтернативи звичайному цукру-піску?
Якби на ці запитання відповідав дієтолог, він би з упевненістю відповів, що краще зупинити свій вибір на органічному тростинному цукрі. Адже органічний цукор має ряд переваг у порівнянні зі звичайним цукром, включаючи користь для здоров'я, безпеку та смакові якості.
Якщо ви зацікавлені у перевагах використання органічного цукру, виберіть органічні види цукру, сертифіковані швейцарської організацією «IMO» (Institute for Marketecology) відповідно до постанови Ради (ЄС) 834/2007.
На Україні такий цукор представлений органічним нерафінованою цукром під ТМ «Сладов».

В цукрі органічного походження немає залишків пестицидів й інших агрохімікатів

органический тростниковый сахар ТМ Сладов

Органічний тростинний цукор ТМ «Сладов» відповідає вимогам швейцарської організації IMO і, відповідно, містить на упаковці знаки, що підтверджують органічну сертифікацію. (Див. >>> тут <<<)

Згідно з вимогами органічного виробництва вирощування цукрової тростини відбувається без пестицидів та інших хімікатів. (Цукрова тростина або цукровий буряк, що використовуються для виробництва звичайного цукру, нерідко обробляють пестицидами та гербіцидами. Ці пестициди можуть накопичуватися в готовому продукті!)

Крім того, для отримання органічного цукру тростину вирощують на сертифікованих органічних землях очищених протягом 3-х років від усіх видів сільськогосподарських хімікатів. В органічному виробництві фермери використовують гній і компост для удобрення своїх полів, зберігаючи в грунті можливість для життєдіяльності органічних організмів, наприклад, таких як дощові черв'яки (для розпушення грунту). Прополка робиться вручну, хоч і значно підвищує трудовитрати, збільшуючи кількість сільськогосподарських робіт, проте, зберігає здоровий грунт, здорове довкілля, забезпечуючи при цьому споживачів корисними продуктами без залишків сільськогосподарських хімікатів.

Органічний цукор проходить мінімальну технічну обробку

Органічний цукор не очищається так сильно, як звичайний білий цукор пісок. Тому органічний тростинний цукор може містити більше вітамінів та інших корисних речовин, що містяться в натуральній цукровій тростині, з якої був вироблений органічний цукор. Не дарма тростинний цукор за своїми корисними властивостями порівнюють з медом!

Тростинний органічний цукор має більш виражений смак

Звичайний білий рафінований цукор, представлений у магазинах, був позбавлений практично всіх корисних компонентів, поживних і мінеральних речовин, зберігши тільки чисту сахарозу.
Природний органічний тростинний цукор більш вишуканий, ніж звичайний білий, завдяки дбайливій ​​технології виробництва. Це підтверджується світло-коричневим кольором кристалів тростинного цукру ТМ «Сладов» і цілим набором мікроелементів.

Це надає органічному цукру багатий багатовимірний смак, який прикрашає смак страв чи напоїв, приготованих з ним.


___________________________________________

! Зазначимо, що споживання цукру повинно бути в помірних кількостях без шкоди для здорового і різноманітного харчування, що включає багато свіжих фруктів, овочів і цільних злаків.

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти