Безалкогольний полуничний Мохіто

non-alcohol_mojito1За вікном літня спека, а в офісі не набагато прохолодніше, навіть при включеному кондиціонері? Пропонуємо вам трохи відійти від строгих корпоративних правил і здивувати колег, приготувавши освіжаючий безалкогольний полуничний Мохіто. Рецепт даного коктейлю дуже простий, і готується він дуже швидко. Головне - заздалегідь підготувати лід та інші необхідні інгредієнти.

Інгредієнти:
Тростинний цукор Golden Granulated – 3 ч.л.
Лайм – 1 половинка
М'ята – 3-4 гілочки
Полуниця – 4-5 ягід середнього розміру
Полуничний сироп – 20 г
Газована вода (содова, тонік) – 1 склянка
Лід – декілька кубиків

 Sugar-golden-granulated-350x750full

Цукор тростинний Golden Granulated ТМ "Сладов"

Як приготувати:

1. Насипаємо у великий келих полуницю, лайм і тростинний цукор, ретельно все розминаємо ложкою до появи соку.

2. Додаємо м'яту, злегка притискаємо її для виділення ефірних масел.

Важливо! М'яту не варто розминати в кашку, а лише злегка її деформувати. У разі розминання в кашку м'ята буде застрягати в трубочці і гірчити, чим змінить смак і структуру самого напою

3. Засипаємо лід практично до країв келиха, додаємо зверху полуничний сироп і наливаємо газованої води. Все, полуничний Мохіто готовий!

Порада! Для приготування Мохіто краще всього використовувати колотий лід, званий «краш» - дуже невеликий. Для цього кубики льоду можна подробити в блендері або ж покласти їх в міцний целофановий пакет або обмотати рушником, і подрібнити за допомогою важкого предмета

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти