Гарячий шоколад з зефіром

gorjachij_shokolad_s_marshmellouГарячий шоколад з маршмеллоу, маленькими симпатичними шматочками зефіру, - це 100% зимовий напій, який приємно зігріє і підніме настрій в похмурі зимові вечори...

 

 


Інгредієнти:
На 2 порції:
Темний шоколад – 100 г
Молоко – 1,5 склянки
Ванільний екстракт – 1 ч.д.
Маршмеллоу – за смаком
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

1. Темний шоколад розтоплюємо на водяній бані, часто помішуючи, до повного розчинення маси. Чим довше розтоплювати і помішувати шоколад - тим густішим вийде напій.

2. У каструльці нагріваємо молоко, не доводячи його до кипіння. Потім додаємо до нього гарячий шоколад, тростинний цукор Демерара ТМ «Сладов» і ванільний екстракт, і гарненько розмішуємо до однорідності.

3. Переливаємо гарячий шоколад в чашки для подачі і прикрашаємо маршмеллоу.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти