Глінтвейн класичний

Глинтвейн классическийГлінтвейн просто незамінний в холодні зими: він зігріває, тонізує і бадьорить. Класичний глінтвейн готують тільки з вина, прянощів і спецій, при цьому підігріваючи його до певної температури.

 


Інгредієнти:
750 г. червоного сухого вина
1/4 склянки води
Цукор пресований ТМ "Сладов" - 2-3 кубики
6 бутонів гвоздики
Тертий мускатний горіх (щіпка)
Кориця (бажано кілька палочок або перетерти на млинку одну).
глинтвейн классический

Як приготувати:

1. Гвоздику, мелений мускатний горіх засипаємо в турку і заливаємо 1/3 склянки води, доводимо до кипіння і варимо на маленькому вогні одну хвилину. Після цього відвар повинен настоятися близько 10 хвилин.

2. Вино виливаємо в каструлю і ставимо на вогонь. У ледь підігріте вино виливаємо вміст турки і додаємо пресований цукор ТМ "Сладов". Головне - не перетримати глінтвейн на вогні, краще зняти його з плити просто досить гарячим.

3. Після того як напій буде готовий, його необхідно відразу розлити по чашках, або перелити в керамічний чайник.

Варто не забути про найважливіше правило - глінтвейн не переносить охолодження, так як нагріте один раз вино вже назавжди втрачає свій букет і смакові якості.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти