Журавлинний морс

kljukvennyj_morsЦей напій смачний як в теплому вигляді, так і в холодному. До того ж корисні ягоди журавлини здатні зміцнити імунітет і вберегти від простудних захворювань

 

 


Інгредієнти:
На 6 порцій:
Вода - 1,5 л
Журавлина - 1 склянка
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Ягоди перебираємо, промиваємо і чавимо дерев'яною ложкою. Потім вичавлюємо сік в окрему мисочку.

2. Журавлину засипаємо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і проварюємо 1-2 хвилини. Потім проціджуємо морс в графин для подачі.

3. У графин додаємо вичавлений сік і засипаємо тростинний цукор ТМ «Сладов». Перемішуємо до повного розчинення цукру. Охолоджуємо перед подачею до столу.

Смачного!