Компот із заморожених ягід

kompot_iz_zamorozhennyh_jagodУ сезон свіжих ягід можна зробити корисні припаси - заморозити частину плодів. Що робити з ними потім - все у Ваших руках: можете використовувати ягоди в ролі начинки для пирогів, а можете приготувати смачний ароматний компот

 


Інгредієнти:
Заморожені ягоди - 0,5 кг
Вода - 2 л
Лимон, полуниця, гілочка м'яти - для прикраси
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. У велику каструлю вливаємо воду і засипаємо тростинний цукор ТМ «Сладов». Перемішуємо і ставимо на великий вогонь.

2. Як тільки вода закипить, засипаємо заморожені ягоди і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь.

3. Компот проварюємо 5-10 хвилин на слабкому вогні, після чого знімаємо його з плити, каструлю накриваємо кришкою і залишаємо на 1 годину настоятися.

4. Перед подачею до столу компот проціджуємо від ягід, переливаємо в графин і прикрашаємо кількома кружальцями лимона, половинками полуниці і гілочкою м'яти.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти