Компот з яблук або груш

kompot_iz_jablok_ili_grushКомпот - це класичний літній напій, який можна приготувати з різних фруктів і ягід. У цьому рецепті Ви дізнаєтеся тонкощі приготування компоту зі свіжих яблук


 


Інгредієнти:
На 4 порції:
Яблука або груші - 0,5 кг
Цедра апельсина або лимона - за смаком
Мелена кориця - за смаком
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Фрукти миємо під проточною водою і розрізаємо на 6-8 частин кожен. Видаляємо серцевину і кісточки, відправляємо в мисочку з холодною, злегка підкисленою водою, щоб вони не потемніли.

2. У велику каструлю засипаємо тростинний цукор ТМ «Сладов» і наливаємо 2 склянки гарячої води. На слабкому вогні доводимо воду до кипіння, часто помішуючи, щоб весь цукор розчинився, і засипаємо шматочки яблук або груш. На слабкому вогні доводимо плоди до кипіння і варимо 10-15 хвилин, поки вони не стануть м'якими. Час варіння варіюється залежно від сорту яблук або від стиглості груш (стиглі м'які груші можна взагалі не варити, а тільки довести до кипіння).

3. У готовий компот додаємо цедру і засипаємо корицю. Перемішуємо і залишаємо в прохолодному місці до повного охолодження.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти