Яблучний пряний напій

Яблочный пряный напитокУ холодну погоду приготуйте зігріваючий пряний яблучний напій. При приготуванні цього напою аромат яблук, апельсина і запашних спецій просто п'янить, а смак яблучного напою порадує всіх любителів глінтвейну.

 


Інгредієнти:
10-12 яблук середнього розміру
2 невеликих апельсина
від 1/2 до 1 склянки цукру органічного тростинного ТМ "Сладов"
4 палички кориці
1 щіпка мускатного горіха
1 ст. л. гвоздики
1 щіпка духмяного перця (за бажанням) 
Sugar-cane-oraganic-350x750

Як приготувати:

1. Яблука та апельсини розрізаємо на четвертинки. Складаємо все у велику каструлю. Додаємо прянощі, тростинний органічний цукор ТМ "Сладов" і заливаємо все водою так, щоб її трохи не вистачило, щоб покрити всі яблука

2. Варимо на середньому вогні 1 годину. Час від часу мішаємо дерев'яною ложкою і злегка мнемо яблука.

3. Потім накриваємо каструлю кришкою і варимо ще приблизно 2 години.

4. Проціджуємо отриману суміш у велику ємність. Можна використовувати друшляк і додавати в нього фруктове пюре невеликими порціями, помішуючи ложкою, допомагаючи рідини краще стекти. Можна так само використовувати марлю і все вичавити відразу без залишку.

5. Перекладаємо в глечик і можна відразу подавати на стіл. А можна зберігати в холодильнику протягом тижня, але перед подачею обов'язково його розігріти. Для подачі ви можете використовувати, саме яблуко (вирізавши в ньому серцевину) або келих для глінтвейну. Прикрасьте паличкою кориці і часточкою апельсина.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти