Гарбузовий рулет з повітряним кремом

tykvennyj_rulet_s_vozdushnym_kremomЗ гарбуза можна приготувати безліч страв, але особливо чудова на смак випічка з гарбузом. Спробуйте порадувати себе і сім'ю, наприклад, ніжним гарбузовим рулетом з легким повітряним кремом...

 


Інгредієнти:
Для тіста:
Гарбузове пюре (скибочки гарбуза, збиті блендером) - 1,5 склянки
Борошно - 1 склянка
Яйця - 4 шт.
Мелена кориця - 1 ч.л.
Розпушувач - 0,5 ч.л.
Сіль - 0,5 ч.л.
Мелений імбир - 0.5 ч.л.
Мелений мускатний горіх - 0,25 ч.л.
Для крему:
Вершкове масло (розм'якшене) - 200 г
Яєчний білок - 5 шт.
Ванілін - 2 ч.л.
Сіль - щіпка
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. У мисочці змішуємо сухі інгредієнти для тіста: просіяне борошно, сіль, розпушувач і спеції. Перемішуємо до однорідного стану.

2. За допомогою блендера змішуємо курячі яйця з тростинним цукром ТМ «Сладов» до ніжного жовтого відтінку, потім потихеньку додаємо гарбузове пюре, не припиняючи збивання.

3. Потихеньку додаємо до маси суху суміш і добряче перемішуємо отримане тісто. Викладаємо його на застелене пергаментним папером деко і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 20 хвилин. Після приготування гарбузовий бісквіт загортаємо разом з пергаментним папером в рулет і залишаємо остигати.

4. У мисочці збиваємо яєчні білки з тростинним цукром ТМ «Сладов» до повного розчинення цукру. Додаємо розм'якшене масло і ванілін, збиваємо до однорідного стану. Потім охолоджуємо.

5. Після охолодження гарбузовий бісквіт розгортаємо, змащуємо його приготованим кремом і заново загортаємо в рулет. Відправляємо в холодильник мінімум на годину перед подачею до столу.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти