Імбирне печиво з тростинним цукром

cookieІмбирне печиво - це свято для всієї родини, можливість здивувати велику компанію і просто відмінний десерт до чаю. Невигадливий рецепт, доступні інгредієнти і трохи зусиль - і вже казковий аромат кориці та імбиру розноситься по всьому будинку...

 


Інгредієнти:
Цілозерне борошно – 1 склянка
Розпушувач – 1 ч.л.
Вершкове масло – 100 г
Яйце – 1 шт.
Мед – 2 ч.л.
Кориця мелена – 1 ч.л.
Імбир мелений – 2 ч.л.
Цукор Демерара ТМ "Сладов" – 0,5 склянки

Sugar-demerara-350x750full

Цукор тростинний Демерара ТМ "Сладов"

Як приготувати:

1. У великій мисці змішуємо борошно, розпушувач і корицю.

2. В окремій мисці перетираємо яйце, масло і тростинний цукор Демерара ТМ "Сладов". Потім додаємо мед, перемішуємо. Отриману суміш додаємо до борошна, розпушувача і кориці, замішуємо тісто. Відправляємо тісто в холодильник на годину.

3. Розкачуємо охолоджене тісто і вирізаємо печеньки за допомогою формочок. Укладаємо печиво на деко, застелене папером для випічки, і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 5-7 хвилин.

4. Печиво готове, як тільки відчувається приємний аромат кориці та імбиру.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти