

Випічка
Скористайтеся нашим рецептом і приготуйте золотисті кекси з неповторним карамельним смаком тростинного цукру і ароматом стиглих персиків. До того ж їх дуже легко приготувати!
Інгредієнти: | |
Черствий білий хліб (краще французька булка) - 230 г Персики - 2 шт Яйце - 3 шт Нежирне молоко - 1 склянка Знежирені вершки (менше 10% жирності) - 1/2 склянки Ванілін - 1 ч. л. Мелена кориця - 1/2 ч.л. Коричневий цукор Demerara ТМ "Сладов"- 2 ст.л. + 3 ст.л |
Як приготувати:
1. Хліб розірвати на невеликі шматочки, персики тонко нарізати. Розділити хліб і персики рівномірно серед всіх 12 формочок для кексів.
2. Збити 3 яйця в мисці. Додайте до них молоко, вершки, ванілін, корицю і 3 ст.л. коричневого цукру Demerara ТМ "Сладов". Отриманою сумішшю рівномірно полийте на хліб і персики. Накрийте форму харчовою плівкою і поставте в холодильник мінімум на 2 години (краще на ніч).
3. Розігрійте духовку до 325 градусів. Видаліть харчову плівку і ложкою посуньте хліб і персики вниз форми, в яєчну суміш. Посипте зверху кекси рештою тростинного цукру. Випікайте близько 35 хвилин або до утворення золотистої скоринки.
Смачного!