Панфорте

panforteПанфорте - це ласий гість з Італії, який обов'язково припаде до смаку всім любителям солодощів

 

 


Інгредієнти:
Фундук - 125 г
Мигдаль - 125 г
Курага - 100 г
Інжир - 100 г
Мед - 200 г
Борошно - 60 г
Какао-порошок - 40 г
Лимонна цедра - 2 ч.л.
Кориця мелена - 2 ч.л.
Імбир мелений - 2 ч.л.
Цукрова пудра - 40 г
Вершкове масло - для змащування форми
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

1. Сковороду ставимо на великий вогонь і прожарюємо в ній фундук без олії. Потім пересипаємо його в згорнутий в кілька шарів рушник і перетираємо, очищаючи від лушпиння.

2. Мигдаль і сухофрукти подрібнюємо. З'єднуємо їх з фундуком та змішуємо з лимонною цедрою.

3. Борошно змішуємо з імбиром, корицею і какао. Додаємо суміш до горіхів з сухофруктами.

4. У глибокому сотейнику змішуємо мед з тростинним цукром Демерара ТМ «Сладов» і на слабкому вогні доводимо до кипіння, постійно помішуючи щоб ​​цукор розчинився. Як тільки суміш закипить - переливаємо її до горіхів і сухофруктів і дуже швидко все перемішуємо (маса швидко густіє).

5. Низьку форму для випікання застеляємо пергаментним папером і змащуємо вершковим маслом. В неї викладаємо густе тісто, поверхню розрівнюємо ложкою. Панфорте випікаємо в розігрітій до 150С духовці 30-35 хвилин. Перед подачею до столу остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти