Пиріг з пісочно-дріжджового тіста з начинкою з тростинного цукру

pie1Невигадливий домашній пиріг зі скоринкою з тростинного цукру - прекрасний вибір для теплого родинного десерту. Ваші домочадці обов'язково оцінять незвичайну текстуру даного пирога, адже він готується з особливого пісочно-дріжджового тіста. А карамельний присмак начинки успадкований від коричневого тростинного цукру!


Інгредієнти:
Для тіста
Борошно – 1 склянка
Сухі дріжджі – 1 ч.л.
Яйце – 1 шт
Тепла вода – 2 ст.л.
Тростинний цукор Демерара – 50 г
Ванілін – за смаком
Вершкове масло – 125 г
Сіль – щіпка
Для начинки
Тростинний цукор Демерара – 1 склянка
Яйця – 1 шт + 1 жовток
Вершкове масло – 50 г
Молоко – 0,5 склянки
Для подачі:
Цукрова пудра – 1 ст.л

Sugar-demerara-350x750full

Цукор тростинний Демерара

Як приготувати:

1. Розводимо дріжджі в теплій воді.

2. У миску насипаємо борошно, додаємо до нього цукор, дрібку солі, ванілін, вершкове масло, нарізане шматочками, яйце і додаємо дріжджі. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти і розминаємо до отримання однорідної маси.

3. Залишаємо тісто підходити на кілька годин при кімнатній температурі.

4. Готуємо начинку: у миску додаємо яйце, жовток, масло, нарізане шматочками, тростинний цукор Демерара і молоко. Збиваємо інгредієнти міксером або блендером до отримання однорідної кремоподобной маси.

5. Розгортаємо тісто і викладаємо його на змащение маслом і присипане борошном деко. Викладаємо начинку на тісто.

6. Випікаємо в духовці при 180 С протягом 30 хвилин. Перед подачею посипаємо цукровою пудрою. Пиріг подавати теплим .

Порада! Також на пиріг зверху можна викласти джем, варення, зацукровані фрукти для прикраси і надання фруктового аромату

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти