Пісочне печиво з тростинним цукром

shortbreadПісочне печиво - улюблені ласощі багатьох завдяки своїй хрусткій структурі, приємній розсипчастості і ніжному смаку. А рецепт його дуже простий. Головне - розкачати тісто не дуже тонко, але й не товсто (приблизно товщиною з сантиметр). А можливі форми для майбутніх печеньок - це простір для фантазії кожної господині!


Інгредієнти:
На 4 порції
Вершкове масло – 125 г
Цукор тростинний Golden Granulated ТМ "Сладов" – 0,5 склянки
Борошно – 1 склянка
Цукрова пудра – за смаком
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. Розм'якшене вершкове масло збиваємо міксером або в блендері разом з тростинним цукром Golden Granulated ТМ "Сладов" до консистенції крему.

2. Додаємо борошно і гарненько перемішуємо.

3. Викладаємо тісто на присипану борошном поверхню і розгортаємо до 1 см в товщину.

4. Вирізаємо формочками кружечки, соломку або зірочки. Перекладаємо на деко і посипаємо цукровою пудрою. Відправляємо в холодильник на 20 хвилин.

5. Запікаємо 15-20 хвилин у духовці при 190 С до готовності або до появи золотистого кольору

Порада! Для того, щоб урізноманітнити рецепт пісочного печива, в тісто можна додавати горіхи, родзинки, курагу, шоколадну стружку і т.д.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти