Різдвяне імбирне печиво

rozhdestvenskoje_imbirnoje_pechenjeРіздвяне імбирне печиво - це такий самий must have на новорічні свята, як прикрашена ялинка і ароматні мандаринки. Особливо ефектно імбирне печиво буде виглядати, якщо вирізати його фігурними формочками і прикрасити різнокольоровою глазур'ю...

 


Інгредієнти:
Вершкове масло - 100 г
Куряче яйце - 1 шт.
Борошно грубого помелу - 10-12 ст.л.
Мелений імбир - 2 ч.л.
Мелена кориця - 1 ч.л.
Розпушувач - 1 ч.л.
Глазур - для прикраси
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

rozhdestvenskoje_imbirnoje_pechenje-21. У великій мисці змішуємо борошно, розпушувач, корицю і імбир. Перемішуємо до однорідності.

2. В іншій мисочці перетираємо масло з яйцем і тростинним цукром ТМ «Сладов», потім додаємо цю суміш до сухих інгредієнтів і замішуємо пружне тісто. Відправляємо його на холод на 1 годину.

3. На застеленій пергаментом поверхні розгортаємо тісто в пласт товщиною не більше 0,5 см. За допомогою фігурних формочок вирізаємо різноманітні печенюшки і викладаємо їх на застелене пергаментом деко. Випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 5-10 хвилин.

4. Остиглі до кімнатної температури імбирні печенюшки прикрашаємо цукровою глазур'ю. Чекаємо поки глазур висохне і подаємо різдвяне печиво до столу.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти