Шоколадні млинці

shoko-blinchikimaster-Class-ukrЗовсім незвичайні млинчики, що володіють шоколадним смаком і карамельним ароматом завдяки темному шоколаду і тростинному цукру - це абсолютно новий погляд на звичні млинці!

 


Інгредієнти:
Борошно - 300 г
Молоко - 500 мл
Яйця - 3 шт.
Темний шоколад - 100 г
Какао - 1-2 ст.л.
Вершкове масло - 80 г
Світлий ром - 10 мл
Соняшникова олія - 2 ст.л.
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

shoko-blinchiki-11. Темний шоколад подрібнюємо і розтоплюємо на водяній бані. Трохи більше половини молока (300 мл) нагріваємо, але не доводимо до кипіння, додаємо до шоколаду і перемішуємо суміш, поки вона не стане повністю однорідною.

 


shoko-blinchiki-22. Частину борошна (200 г) просіваємо, додаємо какао, тростинний цукор ТМ «Сладов» і молоко. За допомогою міксера або блендера збиваємо отриману суміш до розчинення цукру.

 

 


shoko-blinchiki-33. В окремій мисочці збиваємо курячі яйця. Потім вливаємо їх в борошняну суміш і гарненько перемішуємо.

 

 

 


shoko-blinchiki-44. Вершкове масло розтоплюємо і додаємо в тісто. Туди ж додаємо ром і топлений шоколад з молоком. Перемішуємо до однорідності. Тісто має вийти консистенції густої сметани. Якщо воно рідкувате - додаємо ще борошна.

 

 

 

shoko-blinchiki-55. Сковороду змащуємо рослинним маслом і розігріваємо. Смажимо на ній млинчики, наливаючи по цілому черпаку тіста. Прожарюємо близько 30 секунд з одного боку і 15 - з іншого. Подаємо шоколадні млинчики до столу, прикрасивши ягодами полуниці або вишні.

 


Смачного!