Шоколадний пиріг без яєць

shoko_pirog_bez_jaicЦе фантастичне частування, перед яким не встоїть ніхто - вологий бісквітний шоколадний пиріг! До того ж в рецепті не використовуються яйця, тому цим пирогом можна сміливо пригощати навіть тих, у кого на них алергія...

 


Інгредієнти:
Пшеничне борошно - 1,5 склянки
Вода - 1 склянка
Рослинна олія - 4 ст.л.
Какао-порошок - 3 ст.л.
Лимонний сік - 1 ст.л.
Розпушувач - 1 ч.л.
Розчинна кава - 0,5 ч.л.
Сіль - щіпка
Шоколадна глазур - за смаком
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

1. У мисочці змішуємо тростинний цукор Демерара ТМ «Сладов» з водою, олією, лимонним соком і розчинною кавою. Блендером збиваємо суміш до отримання однорідної маси.

2. В окремій мисочці змішуємо просіяне борошно, розпушувач, сіль і какао. Перемішуємо і пересипаємо до рідкої маси. Замішуємо однорідне тісто.

3. Форму для випічки застеляємо пергаментним папером і переливаємо в неї тісто. Відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 30-40 хвилин.

4. Покриваємо поверхню пирога шоколадною глазур'ю і після застигання подаємо до столу.

Смачного!


Читайте також:

Як приготувати домашню глазур

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти