Торт "Капучіно"

торт капучиноУ холодні зимові дні буде суцільним задоволенням пригоститися шматочком ароматного шоколадного торта. У ньому переплітаються смаки повітряного крему і шоколадного бісквіта, ідеально підкреслюючи основний інгредієнт - каву.


Кількість порцій - 12
Час приготування - 45 хв.

Інгредієнти:
Масло вершкове - 250 г
Цукор тростинний Демерара  - 250 г плюс 2-3- ст.л.
Борошно - 300 г
Яйце - 4 шт
Волоські горіхи - 50 г  
Дуже міцна кава (швидкорозчинна або мелена) - 200 мл
Для крему:
Сир маскарпоне - 500 г
Какао або тертий шоколад для прикраси

Торт Капучино с тростниковым сахаром

Цукор тростинний Демерара 1000 г

Як приготувати:

1. Розігріваємо духовку до 180 C. Для випікання 2 коржів беремо 2 форми для випічки 20 см в діаметрі і змащуємо їх маслом або застилаємо папером для випічки. Якщо у вас є тільки 1 форма, то в такому випадку корж потрібно буде випікати двічі.

2. Збиваємо тростинний цукор Демерара ТМ "Сладов" з розм'якшеним маслом до утворення однорідної вершкової маси. Додаємо борошно, яйця. Волоські горіхи дрібно нарізаємо і злегка підсмажуємо, потім додаємо до нашого тіста разом з половиною кави.

3. Викладаємо тісто у форми і запікаємо 25-30 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Готовим коржам дати повністю охолонути.

4. У той час поки коржі остигають, робимо крем. Маскарпоне збиваємо з коричневим цукром і рештою кави до отримання однорідної маси. Половиною крему промазуємо коржі, а рештою прикрашаємо верх торта. Посипаємо пиріг какао або тертим шоколадом, подаємо до столу або прибираємо в холодильник на пару годин.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти