Торт Медовик

medovikТорт Медовик - це апетитна смакота родом з дитинства. Він виходить дуже ніжним, тане в роті. Про те, як його приготувати, читайте далі...

 

 


Інгредієнти:
Борошно - 2-3 склянки
Курячі яйця - 4 шт.
Вершкове масло - 100 г
Мед - 2 ст.л.
Сода - 2 ч.л.
Сметана - 700 г
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

1. У залізну ємність вбиваємо яйця, додаємо 1 склянку Тростинного цукру ТМ "Сладов", мед і вершкове масло. Ставимо на водяну баню і постійно помішуємо до повного розчинення інгредієнтів.

2. У масу додаємо просіяне борошно з содою і прогріваємо ще хвилин 5-7, постійно помішуючи. Залишаємо тісто остигати.

3. Тепле тісто розділяємо на кілька частин (6-8) і розгортаємо їх у коржі. Випікаємо коржики в розігрітій до 180 С духовці до золотистого кольору.

4. Краї коржів обрізаємо і подрібнюємо. Сметану змішуємо з тростинним цукром і збиваємо до повного його розчинення.

5. Всі коржики гарненько промазуємо кремом. Верхній коржик промазуємо кремом і посипаємо зверху крихтами від країв коржів. Боки торта також промазуємо і посипаємо крихтами.

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти