Яблучний пиріг з малиною та білим шоколадом

jablochnyj_pirog_s_malinojЦікавий варіант смачного домашнього пирога із начинкою з яблук, малини і білого шоколаду...

 

 

 


Інгредієнти:
Для пирога:
Пшеничне борошно - 300 г
Розм'якшене масло - 200 г
Молоко - 200 мл
Курячі яйця - 2 шт.
Ванільний цукор - 2 ч.л.
Малина - 1 склянка
Яблука - 3 шт.
Подрібнений білий шоколад - 150 г
Для присипки:
Борошно - 80 г
Вершкове масло - 50 г
Sugar-golden-granulated-350x750

Як приготувати:

jablochnyj_pirog_s_malinoj-21. Тростинний цукор Golden Granulated ТМ «Сладов», ванілін і розм'якшене вершкове масло збиваємо блендером до однорідності. Потім вбиваємо курячі яйця, підсипаємо третину борошна і потихеньку вливаємо половину молока, не припиняючи збивання. Як тільки маса стане однорідною, додаємо ще третину борошна і другу половину молока; потім - останню третину борошна. Тісто має вийти однорідної консистенції.

2. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і застеляємо пергаментним папером. Переливаємо в нього тісто для пирога.

3. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, м'якоть дрібно нарізаємо. Зверху на тісто викладаємо рівним шаром скибочки яблук, малини і шматочки білого шоколаду.

4. Охолоджене вершкове масло руками розтираємо з борошном до пухкої крихти. Додаємо тростинний цукор ТМ «Сладов» і знову розтираємо. Присипаємо отриманою сумішшю яблучний пиріг.

5. Відправляємо яблучний пиріг в розігріту до 180 С духовку і випікаємо 1-1,2 години до золотистої скоринки. Подаємо пиріг теплим.

Смачного!