Запечені яблука з горіхами

zapechennyje_jabloki_s_orehamiПропонуємо вам рецепт запечених яблук з тростинним цукром і горіхами...

 

 

 


Інгредієнти:
Яблука - 4 шт.
Горіхи (волоські, мигдаль, фундук, лісові і т.д.) - 0,5 склянки
Спеції (кориця, мускатний горіх, гвоздика) - по щіпці
Вершкове масло - 1 ст.л.
Мед - 1 ст.л.
Sugar-demerara-350x750full

Як приготувати:

zapechennyje_jabloki_s_orehami-21. Яблука гарненько промиваємо під проточною водою і обсушуємо паперовим рушником. Розрізаємо їх на половинки, видаляємо серцевину з насінням. Укладаємо їх на застелене пергаментом деко.

2. У мисочці змішуємо рубані горіхи з тростинним цукром ТМ «Сладов» і спеціями.

3. Кожну половинку яблука тоненько змащуємо медом, посипаємо горіховою сумішшю і зверху укладаємо по скибочці вершкового масла.

4. Деко з яблуками відправляємо в розігріту до 180 С духовку і випікаємо десерт поки яблука не придбають коричневий відтінок (все залежить від сорту плодів).

Смачного!

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти