Виробництво пресованого цукру

Власне виробництво бурякового пресованого цукру включає наступні етапи, що забезпечують постійно високу якість продукції, фасованої під ТМ «Сладов»:

 

Етап 1. Вирощування сортових коренеплодів

Багаторічна робота з надійними і перевіреними постачальниками забезпечує закупівлю добірних рослинних культур, вирощених на замовлення для виробництва бурякового цукру

Етап 2. Очищення від смітних домішок

Буряк для виробництва бурякового цукру очищається на так званих «ботволовушках» і дискових водоочисниках, які відокремлюють від буряка солому, бадилля, каміння, землю і пісок

Етап 3. Отримання цукрового сиропу з буряка

Буряк розрізається на бурякову стружку, з якої вичавлюють сік. За допомогою багатоступінчастого очищення прибирають зайву воду, рідкий буряковий сік перетворюють на густий солодкий сироп

Етап 4. Кристалізація цукру-піску

У спеціальних вакуумних апаратах відбувається випарювання солодкого сиропу для отримання згущеної рідини, в якій потім нарощують кристали цукру. Після центрифугування отримують розсипчастий цукор-пісок, який проходить калібрування за розміром кристалів

Етап 5. Пресовка цукру в кубики

Цукор-пісок з кристалами певної величини зволожують найчистішою водою. Зволожену масу пресують на спеціальному обладнанні при ретельно підібраному ступеню пресування, і отримують кубики з рівними гранями, які потім проходять процес сушіння при спеціально заданій температурі. Це дозволяє отримати міцні кубики цукру, які не кришаться при використанні і швидко розчиняються

Етап 6. Контроль якості готової продукції

Перед фасуванням кубики пресованого цукру ТМ «Сладов» проходять остаточний контроль якості продукції (також контроль якості здійснювався на кожному етапі виробничого ланцюга) на відповідність всіх норм і стандартів (ДСТУ, ТУ У), у т.ч. й органолептичними (смак, колір, запах) і фізичними показниками (міцність кубиків, швидкість розчинення, бездоганність граней).

ТОВ «Фабрика бакалейних продуктів», одне з небагатьох в Україні харчових підприємств, розробило, впровадило, а також успішно сертифікувало Систему управління безпечністю харчових продуктів за схемою FSSC 22000. Таким чином, вся вироблена продукція по якості та безпеці відповідає як українським, так і світовим стандартам якості і має всі підтверджуючі сертифікати: на відповідність ДСТУ ISO 22000:2007, ISO 22000:2005, FSSC 22000

Етап 7. Постійний зворотній зв'язок зі споживачами

Для постійного вдосконалення продукції і підтримки безкомпромісної якості бурякового пресованого цукру ТМ «Сладов», ми завжди відкриті до діалогу зі споживачами, партнерами і конкурентами!

Ви можете поставити питання експерту ТМ «Сладов» в режимі «Онлайн» з пн-пт, 09-00 до 18-00. Поставити питання >>>

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти