Виробництво тростинного цукру

Виробництво тростинного цукру включає наступні етапи, що забезпечують постійно високу якість продукції, фасованої під ТМ «Сладов»:

sugar-grow

Вирощування сортових злаків

Багаторічна робота з надійними і перевіреними постачальниками забезпечує закупівлю добірних злакових культур, вирощених на замовлення для виробництва тростинного цукру

chrystalisingОтримання тростинної патоки

Очищену тростину дроблять і заливають водою. Отриману кашку прогрівають і віджимають, вилучаючи тростинний сік зі стебла

Для отримання білого кускового тростинного цукру отриманий зі стебла сік очищають і освітлюють від тростинної патоки за допомогою вугільних фільтрів.

sugar-patokaВипаровування і кристалізація

Тростинний сік прогрівають для усунення 80% вмісту води і для отримання сиропу (важкого соку). Потім сироп потрапляє у вакуумні машини, де додаються ядра сахарози для створення однорідних кристалів. Кристали цукру проводять спочатку крізь гарячий потік повітря (який випаровує зайву воду), потім просушують під потоком холодного повітря, тим самим завершуючи процес кристалізації.

centrifygorovanieЕтап центрифугування

Після кристалізації цукор проходить етап центрифугування, який полягає в поділі грудок цукру в спеціальному обладнанні - відцентрових машинах, для отримання розсипчастого цукру-піску.

У випадку з тростинним кусковим цукром, етап центрифугування замінюється на етап відколювання шматочків тростинного цукру з нерівними гранями від загальної брили.

controlКонтроль якості готової продукції

Кристали тростинного цукру проходять остаточний контроль якості продукції (також контроль якості здійснювався на кожному етапі виробничого ланцюга) на відповідність всіх норм і стандартів, в т.ч. й органолептичними (смак, колір, запах) показниками.

ТОВ «Фабрика бакалейних продуктів», одне з небагатьох в Україні харчових підприємств, розробило, впровадило, а також успішно сертифікувало Систему управління безпечністю харчових продуктів за схемою FSSC 22000. Таким чином, вся вироблена продукція з якості та безпеки відповідає як українським, так і світовим стандартам якості і має всі підтверджуючі сертифікати: на відповідність ДСТУ ISO 22000:2007, ISO 22000:2005, FSSC 22000

packingКласифікація і пакування

Цукор занурюється в класифікаційні машини, де відбирається згідно специфікаціям. І заключним етапом є упаковка в пачки необхідних розмірів під строгими правилами контролю якості, щоб уникнути забруднення продукту

feedbackЗворотній зв'язок зі споживачами

Для постійного вдосконалення продукції і підтримки безкомпромісної якості тростинного цукру ТМ «Сладов», ми завжди відкриті до діалогу зі споживачами, партнерами і конкурентами!

Ви можете поставити питання експерту ТМ «Сладов» в режимі «Онлайн» з пн-пт, 09-00 до 18-00. Поставити питання >>>

 

Акції

Білий кусковий цукор з 15% знижкою!
Період проведення: з 12.12.2013 по 08.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Новорічний подарунок для гурманів!
Період проведення: з 01.12.2013 по 07.01.2014Акційний продукт: цукор білий тростинний кусковий 500 г ТМ "Сладов". Місце проведення: ...

Рецепти